۱۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۵۰

سرپرست پلیس راه گیلان:

کاهش تصادفات با برنامه ریزی تحول گرایانه امکانپذیر است

کاهش تصادفات با برنامه ریزی تحول گرایانه امکانپذیر است

رشت - خبرگزاری مهر: سرهنگ غلامرضا سیری گفت: کاهش تصادفات و حوادث جاده ای با برنامه ریزی ویژه و تحول گرایانه امکانپذیر است که باید به این امر توجهی ویژه شود.

سرپرست پلیس راه استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در دو ساله اخیر با تلاش همکاران سخت کوش پلیس راه کاهش کاهش تصادفات و حوادث جاده ای در استان چشمگیر بوده اما هنوز با استاندارد جهانی وقوع حوادث جاده ای فاصله زیادی وجود دارد.

وی تاکید کرد: برای دستیابی به ایده ال و استاندارد جهانی باید توان و برنامه ریزی ویژه و تحول گرایانه در تمام عناصر دخیل در مقوله ترافیک لحاظ شود.

سیری خدمت در پلیس راه و تلاش در جهت نجات جان مردم را یک عبادت خالص و بی ریا دانست و اظهارداشت: خدمت به مردم در هر کجا و هر لباسی عبادت است اما خدمت به مردم در لباس مقدس سربازی به ویژه در کف جاد هها و شرایط مختلف آب و هوایی خالص ترین عبادتهاست.

وی ادامه داد: هرکس در هر مسئولیتی باید پاسخگوی اقدامات و عملکرد خود باشد و مسئولیتها برای افراد یک آزمایش و توفیق الهی جهت خدمت بیشتر به مردم است.

تمامی اقدامات پلیس بر مبنای بازخورد حوادث رخ داده در سنوات گذشته است

سرپرست پلیس راه گیلان با بیان اینکه تمام اقدامات پلیس بر مبنای بازخورد حوادث رخ داده در سنوات گذشته است، افزود: تمام اقدامات و تلاشهای پلیس بر مبنای بازخورد اطلاعات موجود و حوادث رخ داده در سنوات گذشته است.

وی اظهار داشت: به دلیل قانون شکنی تعداد محدودی از رانندگان، پلیس به ناچار از اقدامات کنترلی که شاید در نگاه اول غیر ضروری و غیر کارشناسی به نظر می آید استفاده می کند.

سیری در ادامه از تمامی رانندگان خواست با رعایت دقیق مقررات راهنمایی و رانندگی ضمن حفظ جان خود به حقوق دیگر شهروندان احترام بگذارند همچنین پلیس راه در انجام وظیفه که همانا خدمت به مردم است، یاری دهند.

وی خستگی، بی‌ توجهی راننده به جلو و سرعت غیرمطمئنه را اصلی ‌ترین عامل تصادفات مرگبار در جاده ها عنوان کرد و بر لزوم توجه ویژه به این امر تاکید کرد.

سرپرست پلیس راه استان ارتقای فرهنگ ترافیکی در بین رانندگان را عامل مهمی در کاهش آمار سوانح رانندگی بیان کرد و افزود: ارتقای فرهنگ ترافیکی بی ‌شک به کاهش آمار سوانح رانندگی می‌انجامد.

وی اضافه‌ کرد: عامل مهم دیگری که در حوادث باید مدنظر داشت وسیله نقلیه است که در برخی از حوادث مرگبار مشکل فنی خودرو عامل اصلی بروز فاجعه است.

سیری همچنین وضعیت جادهها را به عنوان سومین فاکتور مهم در کاهش تصادفات برشمرد و ادامه داد: نصب علائم راهنمایی و رانندگی در مسیرهای بین شهری، تجهیز پایگاههای امداد و نجات جاده ‌ای و تعمیر و مراقبت ویژه از جادهها از جمله عوامل مهمی است که می‌ تواند آمار تلفات رانندگی را کاهش دهد.

کد خبر 941706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha